Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Arbejdsområde

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS, i daglig tale også kaldet DSR, er en landsdækkende servicevirksomhed med fokus på kundens behov.

Vi leverer dagligt mandskabsudlejning og udfører projekter til såvel industri- som mekanisk service/vedligehold. Derudover er vi leveringsdygtige i enhver form for rør og stålkonstruktion som udføres fra eget værksted i Fredericia eller fra vor samarbejdspartner i Polen til særdeles konkurrencedygtige priser.

DSR råder over et bredt udvalg af veluddannede og kompetente svejsere, klejnsmede og servicemedarbejdere som giver dig muligheden for at vælge DSR som kompetent og fleksibel samarbejdspartner. Alle vore svejsere er naturligvis certificeret efter både europæiske og danske standarder.

DSR vest - arbejdsområde

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS