Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rørarbejde

Dansk svejse og Rørmontage vest fremstiller, leverer og monterer komplette trykbærende rustfri røranlæg inkl. units i rustfrit stål til bryggerier, mejerier, slagterier, alm. Industri samt kemisk industri.

DSR Vest - Rørarbejde

Desuden leveres rørarbejde og units i sort stål til Energisektoren, damp, kondensat, hedtvand, fjernvarme samt rør til almindelige industrianlæg som kunne være luft, vand osv.

Rørarbejdet leveres med fuld dokumentation og arbejdet udføres af certificerede svejserei henhold til EN287-1/PED og Kræver kunden eller myndighederne at rørarbejdet bliver fremstillet i henhold til PED med efterfølgende overensstemmelse eller CE-mærkning kan DSR også klare det.

DSR Vest udfører opgaver inden for både svejse, gevind og pressystemer.

Arbejdsområder

 • Fødevare
 • Energi
 • Almindelig Industri
 • Kemisk industri.

  Kontakt

  Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

  Brovadvej 62-64
  7000 Fredericia

  T: +45 86 51 98 12
  F: +45 75 86 27 86

  CVR: 29 41 60 95

  DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

  Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
  Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

  Design and Develop by
  GRAPHIC ELEMENTS