Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Indkøb af materialer

DSR er behjælpelig med indkøb af materialer og har en Solid materialeerfaring desuden har DSR så gode indkøbsrabatter hos de mest leveringsikre leverandører at vores kunder oftest ikke kan indkøbe lige så billigt.

Stiller dit produkt unikke krav til procesanlæggets materialer så kontakt DSR så løser vi det sammen.

Vores materialekendskab og erfaring med forarbejdning af mange typer rustfri og sorte stållegeringer strækker sig på tværs af hele produktionen. Fra viden om indkøb, over særlige hensyn til materialet i planlægningen af produktionen, og til vores smedes evner og erfaring i bearbejdning af stålet.

Solid materialeerfaring er alfa og omega. Flere metallegeringer levner simpelthen ikke mulighed for genoprettelse ved fejlbearbejdning. Svejsning, klipning og bukning af metallet.

Materialecertifikat leveres efter aftale.

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS