Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rustfri rør

DSR Vest udfører rustfri rørarbejde til højeste krav til alle typer industri lige fra anlæg der har høje krav til rengøringsvenlighed hvor farven og ruheden på svejsningen indvendig i røret har stor betydning samt til rør som har høje krav til styrke og som skal udføres i henhold til PED.
DSR vest - rustfri rør

DSR Vest leverer fuld dokumentation inkl. WPS efter aftale.

Rørarbejdet udføres i forbindelse med installation af komplette anlæg/units men også Mindre indgreb der tager få timer udføres. Rørarbejdet udføres oftest som Præfabrikation og efterfølgende montage af rustfri rørsystem hos kunden.

DSR Vest hjælper gerne kunden med detaljer under projektering som kan give kunden en lavere slutpris på det samlede projekt. DSR Vest har ofte underleverandører som isolatører og betonmandskab til boring af huller af rørgennemføringerne i entreprisen.

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS