Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rustfri unit

Vi udfører Opbygning af units - fra enkle til avancerede anlæg.Vi hjælper altid med ideer før og under opbygning af units for derved at optimere fremstillingsprocessen samt design.
DSR vest - Rustfri unit

Unit opbygges og præfabrikeres mest muligt, så de kan leveres til montering på stedet – hvor som helst i verden. Efter test af unit er anlægget klar til afsendelse til den store verden. Vi påtager os også gerne montagen hos slutkunden inkl. tilhørende rørarbejde.

DSR påtager sig gerne at styre hele fremstillingen som fremstilling af rustfri ramme, rørarbejde, isolering, inkøb af materialer og komponenter samt evt. kontakt til rådgiver på projektet.

Units udføres både til fast pris men også udlejning af mandskab på kundens værksted er muligt.

DSR vest - Rustfriunit

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS