Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Service Vedligehold

Transmisioner-Kugle/rulle/glidelejer-Opretning & kobling af maskiner.

Dansk svejse og Rørmontage vest er leveringsdygtige af mandskab med stor erfaring i service vedligehold. Mange industrivirksomheder råder over særdeles velkvalificerede produktionsfolk. Men langt fra alle har nok mandskab til udskiftning af sliddele og komponenter i virksomhedens anlæg.

Vi samarbejder med industrien og udføre forebyggende vedligehold på kritiske processer, for at reducerer potentielle fejl og risici det ville sige uventet produktionsstop.

Kontakt DSR og hør nærmere om mulighederne for at sikre din virksomhed mod utilsigtede driftsstop gennem etablering af forebyggende vedligehold.

DSR Vest har fast stab af medarbejder som servicerer inden for mekanisk vedligehold på adskillige fabrikker i Danmark, typisk produktionsudstyr med drift 24 timer i døgn hvor der er indlagt servicestop lige fra få timer til flere uger om året.

Opgaverne er lige fra demontage/montage af aksler, lejer, rullebaner samt smøring, wirenødstop og båndvagter,men også opgaver som opsætning af sikkerhedshegn og truckværn, samt forbedringer som giver større sikkerhed for den enkle operatør.

DSR Vest's Arbejdsområde:

  • Fødevare
  • Energi
  • Industri
  • Kemisk industri

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS