Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Indkøb af komponenter

Lige leverer præcis de serviceydelser, du har brug for, vi er ikke bundet til bestemte leverandører og kan derfor indkøbe komponenter efter dine ønsker.

Pumper, ventiler, aktuator, flowmåler, varmeveksler vi leverer efter kundens ønske og sørger altid for at holde leverandøren op på de aftalte leveringstider.

Ved at vælge de rigtige komponenter som giver korrekt drift og vedligeholdelse af udstyret sikres mere oppetid. Med førsteklasses service fra vores komponentleverandører samt korrekt montage tilhøreruplanlagte driftsstandsninger fortiden. Mere oppetid betyder færre problemer, længere udstyrslevetid, lavere samlede ejeromkostninger og større rentabilitet.

Materialecertifikat leveres efter aftale.

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS