Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

CE mærkning af konstruktioner i stål og aluminium

Overgangen fra nationale standarder til CE-mærkning efter DS/EN 1090-1 udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner er i fuld gang, overgangsperioden udløber 1. juli 2012.

Det betyder, at alle virksomheder inden da skal certificeres af et bemyndiget organ for at kunne deklarere bærende komponenter og konstruktioner af stål og aluminium, der på en eller anden måde indgår i byggeriet med deres CE-mærke – uanset om de er producent eller leverandør.

Den direkte vej til efterlevelse af de europæiske kvalitetskrav går via en certificering hos DS Certificering.

Krav til CE-mærkning

For at opfylde kravene til CE-mærkning skal du:

  • Fastlægge, dokumentere og vedligeholde et system til FPC – Factory Production Control for at sikre, at de markedsførte produkter stemmer overens med de deklarerede ydeevneegenskaber.
  • FPC-systemet skal omfatte skriftlige procedurer, regelmæssige inspektioner og prøvninger og/eller vurderinger samt anvendelse af resultaterne til styring af materialer der indgår i komponenten, udstyr, produktionsprocessen og den fremstillede komponent.
  • Systemet kan være med udgangspunkt i et DS/EN ISO 3834-system eller det kan tage udgangspunkt i et ISO 9001-system, det skal dog være specifikt tilpasset kravene i DS/EN 1090-1.

I sidemenuen under FPC-system kan du læse mere om, hvad FPC-systemet som minimum skal indeholde.

Foretage indledende prøvning

Hvis du udelukkende fremstiller stål- og aluminiumkonstruktioner, skal der udføres prøvning af produktet for at verificere, at produktet lever op til forudsætningerne i dimensioneringsgrundlaget.

Hvis du også dimensionerer konstruktionerne skal der yderligere udarbejdes en procedure for projekteringsfasen og dimensioneringen skal deklareres (ITC – Initial Type Calculation). Sikre løbende prøvning.

Du skal løbende overvåge både projekteringen og fremstillingen gennem stikprøvekontrol som dokumenteres med sporbarhed af personale, udstyr og medgåede materialer. CE-mærke dine produkter.

Endelig skal du certificeres i henhold til EN 1090-1 så du har lov til at CE-mærke dine produkter. Det overvåges af et bemyndiget organ. Overvågningen sker som audit gennemført af det bemyndigede organ.

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS