Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Stålkonstruktioner

Dansk svejse og Rørmontage vest fremstiller, leverer og monterer komplette færdige konstruktioner som gangbroer, trapper, bygningstål men også stativer/rammer til opbygning af unit til industrien.

DSR Vest - Stålkonstruktioner /


DSR Vest udfører opgaver inden for både rustfri, aluminium og sort stål.

Dansk Svejse og Rørmontage vest tilbyder overfladebehandling hvor korrosionsklassen er tilpasset klimaet hvor konstruktionen skal monteres.

Konstruktionerne leveres med fuld dokumentation og arbejdet udføres af certificerede svejserehenhold til gældende regler.

Dansk Svejse og Rrømontage Vest er certificeret efter de nye regler om CE-mærkning af bygningsstål - DS/EN 1090-1 klasse EXC3.

Arbejdsområder:

  • Byggeri
  • Fødevare
  • Energi
  • Industri
  • Kemisk industri.

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS