Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at give dig den bedste service, og har du evt. spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt Os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Rustfri Stålkonstruktioner

Dansk Svejse og Rørmontage vest udfører alle former for rustfri arbejder fra de mindste emner til større konstruktioner og komplicerede pladeemner. Vi er gerne behjælpelig med at få kundens ideer visualiseret i form af tegning i 3d inden produktionsopstart.


Typiske rustfri konstruktioner som DSR udfører er gangbroer/trapper, stativer/rammer til unit, fundamenter til pumper osv. til fødevareindustrien eller kemisk industri.

Rustfri konstruktioner udføres i vores separate rustfriafdeling eller hos ude hos kunden. Vi kan tilbyde alle former for overfladefinish fx. slibning, bejdsning eller glasblæsning.

Kontakt

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS

Brovadvej 62-64
7000 Fredericia

T: +45 86 51 98 12
F: +45 75 86 27 86

CVR: 29 41 60 95

DSR vest - Dansk svejse og rørmontage vest aps

Dansk Svejse og Rørmontage Vest ApS
Brovadvej 62-64 · 7000 Fredericia · Tlf. 86 51 98 12 · info@dsr-vest.dk

Design and Develop by
GRAPHIC ELEMENTS